Interieur schoonheidssalon vernieuwen?

Is het interieur van uw schoonheidssalon toe aan vernieuwing, maar kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van interieurontwerp en helpen u hier dan ook graag mee. Onze interieurarchitecten gaan graag aan de slag om uw schoonheidssalon interieur eens goed onder handen te nemen en uw schoonheidssalon hierdoor een prachtige nieuwe uitstraling geven.

Schoonheidssalon interieur op maat

Ons doel is om voor uw schoonheidssalon een interieur te creëren waarin zowel u als uw klanten zich prettig voelen. Wij voorzien u graag van een passend advies op maat als het aankomt op de kleurkeuze, lichtval, indeling, meubels en accessoires. Deze factoren samen zorgen er namelijk voor dat u het beste uit uw schoonheidssalon kunt halen. Studio Intério beschikt over een groot netwerk van professionele leveranciers, interieurbouwers en aannemers, die al uw wensen voor u kunnen realiseren. Door middel van een 2D of 3D plattegrond kunnen wij u diverse interieurindelingen laten zien, waar u vervolgens uw favoriet uit kunt kiezen. Kiest u voor Studio Intério, dan kiest u voor kwaliteit en weet u zeker dat het interieur van uw schoonheidssalon in goede handen is.

Studio Intério

Studio Intério is al verschillende jaren actief in de interieurbranche en heeft in die tijd vele kennis en ervaring op gedaan. Zowel particulieren als zakelijke klanten bieden wij graag een helpende hand. Wij staan altijd voor u klaar met een passend advies en u bepaalt of u de aanpassingen graag zelf uitvoert of dit liever aan Studio Intério over laat. Geen project is ons te gek, of u graag een paar kleine aanpassingen wilt doorvoeren of het gehele interieur van uw schoonheidssalon wilt aanpakken. Studio Intério zet zich voor de volle 100% in om zo tot een adembenemend eindresultaat te komen.

Contact

Bent u benieuwd wat Studio Intério voor het interieur van uw schoonheidssalon kan betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Bekijk het portfolio eens voor een betere indruk van ons werk, waarin ook de expertise van Studio Intério goed in terug te zien is.

Contact opnemenGratis magazine

Wij voorzien u graag van advies


Naam

E-mailBekijk ons
interieur portfolio
error: Content is protected !!