Op zoek naar passend interieuradvies Eindhoven

Bent u zelf handig of creatief, maar vindt u het lastig om te bepalen welke interieurindeling of lichtplan het beste past in uw huidige interieur? Heeft u een nieuwe bank gekocht, maar lijkt daardoor uw woonkamer ineens een stuk kleiner? Of heeft u genoeg van uw huidige interieur, maar weet u niet goed hoe u deze kunt opfrissen? Neem in dat geval contact op met Studio Intério, voor een passend interieuradvies in Eindhoven of omgeving.

Interieuradvies op maat in Eindhoven en nabije omgeving

Iedere woning of kantoor is anders, iedere ruimte is verschillend. Daarnaast is er bij inrichten sprake van een ruimte met een vaste afmeting, een budget en uw wensen en eisen. Dit maakt het adviseren inrichten en decoreren tot een uitdagend, maar zeer leuk proces! Als u toch zelf wilt inrichten, kunnen wij u door interieurindelingen met verschillende plattegronden in 2D of 3D op weg helpen. Altijd op maat, omdat alle ruimten en situaties anders zijn. Wij gaan daardoor altijd te werk met een persoonlijke aanpak.

Expertise en ervaring door de jaren opgebouwd

De afgelopen 10 jaar heeft ons team al vele mensen en organisaties geholpen met het inrichten van hun woning, horecapand of kantoor(gebouw). Wij hebben dan ook een ruime ervaring opgedaan en zijn gespecialiseerd geraakt in de beschikbare ruimte(s) zo optimaal mogelijk te gebruiken en kiezen voor kleuren die passen bij de lichtinval, wensen en verwachtingen en die toch verrassend zijn.

Meer informatie voor uw interieuradvies

Wilt u meer informatie voordat u besluit om uw interieur een restyling te geven? Neem dan vooral contact op. Dit kunt u snel en gemakkelijk doen door het contactformulier op deze website in te vullen, een e-mail te sturen naar info@studio-interio.com of te bellen naar +31 610 183 082. Voor u het weet, heeft u een antwoord of afspraak voor uw interieuradvies in Eindhoven en omgeving.

Contact opnemenGratis magazine

Wij voorzien u graag van advies


Naam

E-mailBekijk ons
interieur portfolio
error: Content is protected !!