Jacht interieur vernieuwen

Heeft u kortgeleden een jacht aangeschaft en moet het interieur eens goed onder handen genomen worden? Of wordt het gewoon tijd om het interieur te vernieuwen? Dan bent u bij Studio Intério aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u aan de slag om een prachtig nieuw jacht interieur te creëren. Bij ons is het interieur van uw jacht in goede handen en kunt u er op rekenen dat wij een prachtig eindresultaat af zullen leveren.

Advies op maat

Niet ieder jacht in hetzelfde, de afmetingen en vormen verschillen per jacht en ook u heeft weer persoonlijke wensen. Daarom voorziet Studio Intério u altijd van een advies op maat. Kleurkeuze, lichtval, indeling, meubilair en accessoires, overal wordt aan gedacht om het beste uit uw jacht interieur te halen. Wij laten u graag een 2D of 3D plattegrond zien van diverse interieurindelingen, waardoor u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bepaalt of u de aanpassingen zelf wilt uitvoeren of dat u dat liever aan ons over laat. Studio Intério heeft namelijk een breed netwerk aan professionals die graag de handen uit de mouwen steken om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Door te kiezen voor Studio Intério kiest u voor kwaliteit en weet u zeker dat het interieur van uw jacht in goede handen.

Studio Intério

Studio Intério is al meerdere jaren actief op het gebied van interieurontwerp en –advies en bieden u graag een helpende hand. Wij hebben de benodigde kennis en kunde in huis om u te kunnen helpen met het realiseren van een adembenemend jacht interieur. U kunt er op rekenen dat wij ons altijd voor de volle 100% in zetten en geven u graag onze creatieve professionele input. Of u nu een kleine ruimte wilt aanpakken of graag een totale renovatie wilt. Studio Intério is van alle markten thuis.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over Studio Intério of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Voor een goede indruk van onze werkzaamheden kunt u ons portfolio bekijken, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten als het aankomt op uw jacht interieur.

Contact opnemenGratis magazine

Wij voorzien u graag van advies


Naam

E-mailBekijk ons
interieur portfolio
error: Content is protected !!