KLEURADVIES EN BEHANGADVIES

Kleuradvies en behangadvies

Een kleuradvies en behangadvies van Ingrid  zorgt ervoor dat elk interieur de juiste sfeer uitstraalt. Kleur is een bepalend element voor de emotie die we ervaren in een ruimte. Mijn passie voor kleur en texturen in combinatie met de jarenlange  advies ervaring is dat een kleuradvies of  behangadvies, altijd meer effect heeft, dan u als klant had verwacht.  Onze expertise op het gebied van kleuren, lichtinval en indeling maakt uw renovatie of nieuwbouw een stuk leuker.

Hoe kiezen we de kleuren?

We kijken goed samen met u naar de kleuren van uw vloer, meubels, gordijnen en kiezen daarna kleuren die daarbij passen of in het verlengde daarvan liggen.

Kleuradvies en behangadvies aan huis

Om een goed persoonlijk kleuradvies te kunnen bieden is het belangrijk om de sfeer van uw woning te beleven. Laat u bij een kleuradvies informeren en  verrassen over de diversiteit van de verschillende verfpigmenten.

Handbeschilderde stalen en het kleuradvies

Voor een professioneel kleuradvies werken wij met verschillende verfsoorten.  Dit om dit aan te kunnen passen op uw merken voorkeur, budget en uitstraling per merk van de verf. Door meubilair, natuurlijke  lichtinval,  uw stoffering, invloed van licht van buiten toont geen enkel merk of kleur  hetzelfde.

Bij een kleuradvies en behangadvies worden de volgende merken gebruikt voor het beste gebruiksgemak en voor een langdurig mooi resultaat.

Flexa

Histor

  • Painting the Past (http://www.paintingthepast.nl)
  • Farrow & Ball (http://eu.farrow-ball.com)
  • Flamant Paint (http://www.flamant.com)
  • Carte Colori (http://www.cartecolori.nl)

Enthousiast geworden en de keuze voor een kleuradvies en behangadvies voor uw woning of bedrijf graag deskundig laten adviseren?  Vul  het aanvraagformulier in, stuur een e-mail   of bel  onze interieurchitecte  op 06 – 10183082

error: Content is protected !!