Media

Open Haarden: de warme sfeermakers in uw woning!

Bekijk het artikel via de link: BouwenWonen.net

Interieur architectuur tot in de details

Bekijk het artikel via de link: BouwenWonen.net

Terugblik op Batibouw 2014 (interieur fotospecial)

Bekijk het artikel via de link: BouwenWonen.net

What’s new in 2010?

Wat zijn de nieuwe trends, wat is straks ‘in’? De internationale meubelbeurzen IMM cologne in Keulen en het Parijse Maison & Objet lieten een glimp zien van de toekomstige meubelstijlen.

whats-new-in-2010 (PDF)

Interieur highlights 2009

Interieur design in 2009 zal steeds meer gaan draaien om het creëren van natuurlijke, comfortabele ruimtes. terwijl ontwerpers verder gaan met het ontwikkelen van nieuwe design concepten en zullen kijken voor interessante manieren om kleuren, interieur stijlen, materialen en interieur stoffen te combineren, zal de ultieme focus liggen op het ontwerpen van zachte warme leefomgevingen.

interieur-highlights_2009 (PDF)

Nieuwbouw en verbouwing woonhuis

Voor veel consumenten is het werken met een architect geen alledaagse bezigheid. Waar moet je op letten als je een (interieur) architect wilt selecteren?

Volledig artikel (PDF)

SALONE DEL MOBILE

In april stond Milaan in het teken van de Salone del Mobile met duizenden meters meubeldesign, verlichting, internationale ontwerpers en de nieuwste trends op het gebied van wonen en leven.

vivenda-artikel (PDF)

Woonidee NL – Utrecht

In maart waren wij uitgenodigd voor het persontbijt van de woonbeurs in Utrecht. De beurs werd geopend door Henriëtte Vrisekoop. Zij gaf een rondleiding over de beurs langs alle hoogtepunten met daarbij nog een bijzonder woonitem van ex prof voetballer Marc Overmars.

woonidee-nl_utrecht (PDF)

Woningverkoop restyling

Sinds een aantal jaren is Nederland na Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland bekend geworden met het fenomeen ‘Homestaging’. Dit is een techniek waarbij wordt voorbereid op het presenteren van een huis voor verkoop.

woon-inspiratie_column (PDF)

Woon inspiratie

Nu de gure wintermaanden aanbreken is het gezellig en sfeervol aankleden van de woning vaak een extra aandachtspunt bij veel consumenten. Studio Intério geeft u graag wat extra inspiratie om uw woonruimte sfeervoller te maken.

woon-inspiratie_column (PDF)

ARTI 08

Het Art & Woon Design evenement in oktober, don’t miss it! Van 8 tot en met 12 oktober is het dan zover, dan zal in Den Haag de opening plaats vinden van de belevingsbeurs op het gebied van art, design & taste: ARTI 08!

ARTI_kunst-design-special_column (PDF)

Maison & Objet Paris

Als vakbeurs voor de woninginrichting en interieurdecoratie is de Maison & Objet beurs in Parijs een goede graadmeter voor wat de trends zijn. Steeds meer Nederlandse leveranciers showen hier hun collectie.

Volledig artikel (PDF)

Dutch Design & Events

Design kom je in alle vormen tegen en is niet meer weg te denken uit je interieur. Van keukengerei tot verlichting, meubilair of stoff en, overal zie je wel bekende ontwerpers in terug.

dutch-design-and-events_column (PDF)

Kleur in je interieur

De aandacht voor interieur en wonen zit in de lift. Trends bepalen dikwijls het kleurgebruik. Toch moet je voor het kiezen van een basiskleur volledig afgaan op je eigen smaak en gevoel.

kleur-in-je-interieur_column (PDF)

error: Content is protected !!