Studio Intério

Studio Intério is een interieurarchitectuur bedrijf gevestigd in Riel (Noord-Brabant) en werd opgericht door Ingrid Versmissen in 2006.

Natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen overschrijden de grenzen van het conventionele interieur dat een omgeving blijft die verwachtingen in termen van functionaliteit en stijl voor aangepaste interieurs overtreffen. Studio Intério verbindt projecten van alle soorten en maten: van een compleet uitgebreid interieur advies ontwerp traject, kleuradvies, tot het kleinschalig restylen van een ruimte met deels uw bestaande inrichting.

Graag nodigen wij u uit ons portfolio te bekijken om de diversiteit van onze interieur projecten te ontdekken voor woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer ontwerp.


Lees meer…

Onze toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever ligt in het meest optimale gebruik van uw ruimtelijke planning, het gebruik van verlichting met daarbij een uitgekiend lichtplan, kleuren schema en de combinatie van meubilair met kunst en woonaccessoires.

Na een ruim aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de interieur- en de vastgoed sector, startte Ingrid Studio Intério als allround interieurontwerp bureau. Met meer dan 12 jaar ervaring in de interieurbranche heeft zij voor u als opdrachtgever oog voor details en weet zij u te inspireren met een verrassend innovatief interieurontwerp. Samen met haar ervaren interieur design team biedt Studio Intério een hoogwaardige service en begeleiding bij uw ontwerp proces en bouwproject. Studio Intério heeft gewerkt zowel nationaal als internationaal aan uiteenlopende particuliere en commerciële projecten.

U als klant mag rekenen op onze gerenommeerde relaties met gespecialiseerde leveranciers, interieurbouwers en aannemers.

“De kern van ons succes is het zeer persoonlijke contact wat wij hebben met onze klanten.
Ons vermogen goed te luisteren, uw levensstijl te weten te komen en dit juist te vertalen in het ontwerp is onze ambitie. Voor u als opdrachtgever ontwerpen wij in samenspraak met u een droom interieur..”

We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst een opdracht voor u te mogen uitvoeren!

Contact opnemenBekijk portfolio

Interieurontwerpster Ingrid Versmissen
Interieurontwerpster Ingrid Versmissen
error: Content is protected !!