Carrière

OPEN SOLLICITATIE

Studio Intério ontwerpt interieurs voor particulieren en bedrijven. Kenmerkend voor onze werkwijze is perfectie tot in het kleinste detail. Deze werkwijze voeren wij uit met behulp van een team dat zeer gedreven is en het interieur vak verstaat. Wij staan altijd open voor een gedreven en creatief talent. Graag ontvangen wij je open sollicitatie indien je over minimaal 5 jaar werkervaring beschikt en een vakdiploma op zak hebt.

STAGE

Studio Intério staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten die carrière willen maken binnen de interieurarchitectuur. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een leerzame stage met tal van mogelijkheden je te kunnen ontwikkelen.

Studio Intério geeft je de kans om werkervaring op te doen en ons bureau te leren kennen. Studenten bieden wij een stageplaats, waarin je zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering meewerkt. Je krijgt veel zelfstandig werk en wordt goed begeleid door het ontwerpteam.


Lees meer…

Je beschikt over een H.B.O. of M.B.O. werk- en denkniveau in de richting van interieurarchitectuur ; interieuradviseur of aanverwant. Je hebt ervaring met AutoCAD en een 3D tekenprogramma zoals 3D Max, Vectorworks of Autodesk Revit.

Persoonlijke kenmerken die bij jou passen, zijn gevoel voor detail en goed kunnen samenwerken. Tevens ben je zelfstandig en communicatief sterk. Wil jij in aanmerking komen voor een carrière bij Studio Intério? Geef dan aan waar je interesses liggen, om wat voor soort stage en welke periode het gaat.

Beschik je over een marketing/communicatie of secretariële opleiding? Ook daar zijn stagemogelijkheden voor binnen onze organisatie.

Stuur je motivatie samen met je CV en pasfoto naar:

info@studio-interio.com
T.a.v. mevr. I. Versmissen

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemenBekijk portfolio

Interieurontwerpster Ingrid Versmissen
Interieurontwerpster Ingrid Versmissen
error: Content is protected !!