Kantoorontwerp advies

Alles om ons heen verandert, ook uw interieur is hieraan onderhevig in de loop van de tijd. Het is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf en de productiviteit van uw werknemers  veranderingen door te voeren op zijn tijd. Studio-Intério kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. U wilt een kantoor waar u productief in kunt werken. Een basis van rust en harmonie in uw werkomgeving en met een ervaring input van een interieurarchitect?  Studio Intério heeft een brede ervaring opgebouwd en beschikt over een groot aantal referentie projecten.

Vanaf het moment dat u uw wensen, budget en deadline bij ons kenbaar maakt, denken wij met u mee in creatieve en functionele oplossingen om te komen tot een realistisch en betaalbaar ontwerp passend binnen uw budget. Zo weet u al vanaf het eerste moment waar u aan toe bent.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complete kantoorinrichtingen en nemen de gehele zorg hiervoor van u over. Naast een ontwerp voor een nieuw kantoor, kunnen wij ook zorg dragen voor het projectmanagement hiervan.

Wat kan Studio-Intério voor u betekenen?      

  • Levering van kantoorstoelen en/of -meubilair
  • Opfrissen/restylen van uw kantoormeubilair en werkomgeving
  • Maatwerk in stoelen of meubilair ook voor wachtruimten
  • Facilitaire ondersteuning

Door ons huisvestingsadvies te verbinden met een begroting voor het totale plan,krijgt u inzicht in uw investerings- en huisvestingskosten. Een goed huisvestingsadvies legt een gezonde basis voor een verhuizing, verbouwing en/of herinrichting. Studio-Interio maakt binnen uw budget meer mogelijk. Met een jaren lange ervaring hebben wij een groot en goed netwerk van fabrikanten en leveranciers opgebouwd.  Hierdoor weten we waar we welke materialen, producten en merken voor de beste prijs en kwaliteit voor u kunnen inkopen. Wij betrekken ook diverse merken rechtstreeks via buitenlandse fabrikanten in plaats van lokale groothandels wat u een voordeligere prijs oplevert dan via een projectinrichter.

Sfeer

U wenst dat uw kantoorruimte er  uniek, zakelijk, doelmatig, comfortabel en sfeervol uit ziet. Door middel van het werken met moordboards ,  2D indelingsplattegronden en 3D visualisaties, maken wij dit voor u inzichtelijk.

Reflectie & persoonlijk interieur advies

Na elke versie  van een interieur ontwerp in een 2D indelingsplattegrond, bespreken we dit met u als opdrachtgever. Door een goed overleg met een project team zorgen wij ervoor dat u er ook een vertrouwd gevoel bij krijgt.  Zo ontstaat er een relatie met u als klant en zal dit leiden tot zo’n optimaal mogelijk definitief ontwerp.

Altijd binnen uw deadlines

Als het indelingsplan vaststaat en alle materialen zijn uitgekozen zullen wij een definitieve offerte uitwerken en na uw akkoord daarop beginnen met het project. Deze wordt binnen de overlegde deadlines uitgevoerd, zodat u op tijd uw werkplek op orde heeft.

Naast het ontwerp van uw kantoor, kunnen we ook zorg dragen voor een begroting, planning en het projectmanagement ervan, begeleiding bouw of verbouw, realisatie en oplevering. Wij zijn ervoor om u te ontzorgen!

Projectinrichting kantoor: advies op maat!

Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van kantoormeubilair maar ook voor de verdere inrichting van uw bedrijf of dit nu maatwerk is of anders. Naast ergonomie en een l productiviteit bevorderende werkomgeving krijgen vooral sfeer en toepassing van uw huisstijl onze aandacht waarbij we inspelen op trends en ontwikkelingen. Met de specifieke kwaliteits- en gebruikseisen voor een kantoor interieur in ons achterhoofd.

Restyling

Wanneer uw bestaande kantoor interieur gedateerd is, maar u wilt niet gelijk alles vervangen, kan Studio Intério met een relatief klein budget toch een groot effect bereiken t.a.v. een restyling of opfrissing of vernieuwing van het interieur.

Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden voor inrichting van uw kantoorproject  door een gespecialiseerde interieurarchitect. Bel of mail, we horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn! Wij mailen u graag onze uitgebreide brochure over onze mogelijkheden voor uw kantoor ontwerp.

error: Content is protected !!