PROJECTEN

ZAKELIJKE KLANTEN

Praktijkschool Roermond

Op deze praktijkschool krijgen tieners in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar praktijk les in verzorging, bediening en koken. Studio Intério heeft de praktijkschool voorzien van een indeling en styling advies voor het bedrijfsrestaurant, de entree en receptie en een spreekkamer. Er is tevens een woonhuis indeling gemaakt voor de lessen in verzorging met
 • een zorgkamer
 • een keuken
 • en een woonkamer ontwerp

De school en leerlingen zijn nauw betrokken geweest bij de input vanuit ontwerp naar realisatie toe.

BVO Vloeren te Breda

De showroom van BVO Vloeren te Breda heeft een totaaladvies gekregen in kleuradvies en stylingadvies van Studio Intério. Tevens zijn we betrokken geweest bij de levering van de meubels voor de showroom.

Anna van Toor Vastgoed

Anna van Toor Vastgoed, restyling penthouse in Utrecht centrum wat een beleggingspand betrof, onze opgave was om dit herenhuis boven een winkel te restylen en een compleet nieuwe inrichting te adviseren en te leveren.

Luxe herenkledingzaak Tilburg

kledingzaak kleur- en interieuradvies voor nieuwe heren kledingzaak. Met name verbeteringen in het bestaande lichtplan, materiaaladvies omtrent de balie. Het nieuwe interieur en kleur advies diende te passen bij het exclusieve karakter van de merken die de winkel voert zoals Armani en Moncler.

AFB International

AFB International is voorzien van een totaaladvies t.a.v. inrichting en indeling voor het bedrijfsrestaurant. Er zijn 2D en 3D visualisaties gemaakt voor een duidelijke realisatie, ook hebben we kleuradvies geboden en een lichtplan gemaakt.

Becx Garage

Studio Intério heeft hier kantoor consultancy geleverd omtrent nieuwe kantoorinrichting. Met daarbij behorend totaaladvies in kleur, licht en materialen.

Tennisclub

Tennisclub ontwerp gemaakt voor nieuwe bar en kantine renovatie. Er zijn ontwerpen gemaakt voor een maatwerk bar welke passend is qua design bij de nieuwe kantine.

Comfort Living

De opgave voor Comfort Living was een compleet advies voor de showroom, lichtplan, kleur- en stylingadvies. Overeenstemmend met de wellness producten in de showroom.

Horecazaak te Tilburg

Voor deze horecazaak is een indeling voor de zaak ontworpen met lichtplan en een kleuradvies.

PARTICULIERE KLANTEN

Riel

Nieuwbouw moderne boerderij woning geadviseerd en uitvoering totaal van geleverd voor gehele inrichting, keuken advies en ontwerp, woonkamer, slaapkamers, badkamers en styling na oplevering.

Kerkdriel

In deze vrijstaande villa is de verbouwing t.b.v. renovatie ondersteund van de woonkamer en slaapkamer. Tevens is er door ons een openhaard ontwerp gemaakt en is de haard qua type gewijzigd. De complete stoffering is door ons geleverd en ook de totale inrichting van de woonkamer van de meubels, verlichting en accessoires. Er is zowel een 2D als 3D ontwerp gemaakt om de woonkamer te visualiseren.

Garderen

Nieuwbouw moderne boerderij complete begeleiding ontwerp en uitvoering , 2D en 3D en materiaaladviserering. Gehele woning betrof dit.

Zundert

Moderne nieuwbouw villa , maquette voor gebouwd, lichtplan gemaakt tbv home domotica voorwerp voor de home domotica specialist, cafe met thuis bioscoop, 2 badkamers, woonkamer, keuken, haard ontwerpen, meubelmaatwerk, project begeleiding naar aannemer toe, begeleiding haard aanleg, begeleiding interieur bouw maatwerk en hier ontwerpen voor gemaakt.

Uden

Nieuwbouw penthouse indelingsontwerpen voor gemaakt, 2D & 3D visualisaties, lichtplan en schakelplan, keuken ontwerp, badkamer, woonkamer en slaapkamer, materiaaladvies omtrent vloeren, muurafwerking , kleuradvies, algemeen inrichtingadvies.

Mildert

De realisatie van verbouwing van een boerderijwoning te Mildert heeft gespeeld in het jaar 2012. We hebben de verbouwing gerealiseerd en er zijn een indelings ontwerpen gemaakt voor deze woning welke is aangevuld met een kleuradvies.

Venlo

De gezinssituatie van deze nieuwbouw villa bestaat uit ouders met jonge kinderen. Om de nieuwbouw villa tot een mooi en kindvriendelijk geheel te ontwerpen en adviseren, zijn er verschillende schetsen gemaakt voor de badkamers, de keuken, de woonkamer en de openhaard en kinderhoek. Voor het gehele interieur hebben we een totaaladvies geleverd t.a.v. indeling, inrichting, lichtplan en een kleurenplan.

Kerkrade

Dit betrof een vrijstaande bedrijfswoning, welke totaal is gerenoveerd en voorzien van een uitbouw. De opdrachtgever is geadviseerd met een kleuradvies, lichtadvies en een ontwerp voor de openhaard, keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamers waaronder de styling van de babykamer.

Best

Vrijstaande villa renovatie van
 • de woonkamer
 • hal
 • en haardontwerp

. Het project bestond uit ontwerpen in 2D visualisaties en 3D. Projectbegeleiding naar aannemer toe, levering van de haard, stoffering, meubels, verlichting en accessoires voor turn-key oplevering.

Etten-Leur

Onze dienstverlening bij dit project (vrijstaande klassieke woning) bestond uit een begeleiding van een uitbouw van de keuken, materiaalbegeleiding, kleuradvies en er zijn ontwerpen gemaakt voor een openhaard.

Riethoven

Studio Intério heeft voor deze vrijstaande klassieke boerderij villa een aantal indelingontwerpen geadviseerd voor de woonkamer en werkkamer voor kantoor aan huis. Daarbij is een kleuradvies en materiaalbegeleiding geleverd.

Susteren

De nieuwbouwvilla in Susteren heeft een woonoppervlakte van 600m2 en een bedrijfsoppervlakte van 200m2. Studio Intério heeft voor de nieuwbouwvilla een totaal advies geleverd voor
 • keuken
 • badkamers
 • kinderkamer
 • slaapkamers
 • keuken
 • woonkamer
 • en bibliotheek aan huis

De indeling van het kantoorpand is door Studio Interio geboden voor een totaal indelingsadvies met een kleuradvies, lichtplan en materiaalbegeleiding.

Oirschot

De stadsvilla te Oirschot is een jaren 30 woning. Voor deze stadsvilla hebben we een ontwerp geleverd van een maatwerk meubel voor de zolder. Dit betrof een kledingkast maatwerk en zolder afwerking voor de vloeren en wanden en de wasruimte te integreren in het meubel maatwerk.

Oisterwijk

Voor deze type boerderijwoning hebben we een kleur- en stofferingadvies uitgewerkt. Ook heeft Studio Intério de gehele stoffering verzorgd en geleverd.

Arnhem

Deze woning heeft een indeling en styling advies gekregen ten behoeve van de woonkamer. We hebben ook een kleuradvies en de materiaalbegeleiding ondersteund hierbij.

Beezel

We hebben voor dit monumentale pand uit 1770 de complete woning heringericht en gestyled met een renovatie advies. Daarnaast is er een walk-in-closet geleverd, een lichtplan en een interieuradvies voor de woonkamer en de slaapkamer.

Mierlo

Deze vrijstaande nieuwbouw villa is voorzien van een totaaladvies voor de woonkamer, badkamer, de slaapkamer en de keuken. De ruimtes zijn compleet gestyled en ingericht.

Huizen

De klassieke villa in Huizen is voorzien van een totaal interieuradvies van de woonkamer, ook is er een kleur advies geadviseerd door ons. De new classic inrichting van het totaal meubilair is door ons tevens ook geleverd.

Chaam

Vrijstaande woning, waarvoor een interieuradvies is geboden voor een Engels klassieke stijl. Evenals is er ondersteuning gegeven voor de verbouwing van de woonkamer en zijn er verschillende ontwerpen gemaakt voor de openhaard.

Zolderverbouwing diverse opdrachten

Zolder diverse malen omgebouwd tot slaapkamers met kleedruimte en soms voorzien van badkamer ontwerpen.

Maastricht

Voor deze moderne vrijstaande villa hebben we een interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer en de keuken.
Daarnaast hebben we in regio Maastricht diverse woonhuizen geadviseerd t.a.v. nieuwbouw en of renovatie.

Hooglander

De opdrachtgever wenste een complete advisering in interieurontwerp van twee badkamers, keuken en woonkamer. Voor deze ruimtes van een nieuwbouw villa is een totaal nieuwe inrichting geadviseerd door ons.

Monumenten

Diverse monumentale boerderijen en woningen geadviseerd in het renovatie traject op indeling en materiaal advies en t.a.v. bouw begeleiding.

Munstergeleen

Vrijstaande villa voorzien van een kleur- en interieuradvies door Studio Intério.

Goirle

Nieuwbouw bungalow in Goirle is door Studio Intério geadviseerd van een compleet lichtplan, interieur- en kleuradvies.

Breda

Voor een luxe penthouse in Nonnenveld te Breda een compleet nieuw interieur geleverd. Indeling en materialen geleverd ten behoeve van de badkamer renovatie, aannemer begeleiding uitvoering project, woonkamer, slaapkamer en kantoor ontwerp, uitvoering en levering van alle benodigde interieur materialen zoals stoffering, tuinmeubels, woonkamer en slaapkamer meubilair, verlichting en accessoires.

Veldhoven

Dit project betrof een nieuwbouw van een 2-1 kapwoning advisering omtrent indeling van de gehele woning en openhaard integreren in het maatwerk advies. Lichtplan en kleur en uitvoering en levering was hierbij van toepassing.

Lieshout

De boerderij in Lieshout is geadviseerd voor een splitsing vanuit 1 grote langgevel boerderij twee aparte wooneenheden maken. De advisering bestond uit een compleet inrichtingsadvies met lichtplan en kleuradvies en uitvoering van de materialen.

Tilburg

Woonkamer renovatie in twee-onder-een-kapwoning te Tilburg. Bij de renovatie is een totaaladvies geboden, met een ontwerp voor de indeling & lichtplan, aangevuld met een kleur en stylingadvies.

Empel

Hoekwoning waarvan de uitbouw ten behoeve van woonkamer vergroting ondersteund vanuit Studio Intério. Daarnaast hebben we een totaaladvies gegeven voor het nieuwe keuken ontwerp. Voor de woonkamer inrichting zijn verschillende ontwerpen gemaakt in 2D en een 3D visualisatie is er gemaakt.

Halsteren

De woning in Halsteren is compleet geadviseerd t.b.v. een lichtontwerp met daarbij passende armaturen.

Goirle

Deze nieuwbouw starters woning te Goirle is voorzien van een compleet woonkameradvies voor de indeling en materiaalbegeleiding en uitvoering van de meubels.

Eindhoven

We hebben deze hoekwoning geadviseerd in het wijzigen van een klassiek naar een modern interieur. Deze opgave bestond uit een totaaladvies van een nieuw interieur.

Barendrecht

Semi modern landelijke 2-1 kap woning waarvoor de verbouwing is begeleid en ontworpen. De keuken, woonkamer, badkamer en zolder volledig ontworpen en projectmanagement verzorgt t.a.v. bouwoverleg met aannemer.
Indelingsontwerpen voor gemaakt en alle materialen mee bepaald voor verlichting, vloeren , stoffering en inrichting compleet geleverd inclusief de badkamer.
Met zeer strakke deadline binnen 3 maanden zeer ingrijpende renovatie en oplevering behaald.
error: Content is protected !!