Technische tekeningen

Als je het definitieve ontwerp hebt uitgekozen, het ontwerp dat jouw defintieve voorkeur heeft, dan vertalen we dit in een technische tekening. Hierin werken we het volledige project tot in detail uit, zodat verrassingen tijdens de uitvoering uitgesloten zijn. De materialen, kleuren en werkwijze worden nauwkeurig beschreven in een bestek, waarmee ook de uitvoerende partijen het project zo tot in detail kan uitvoeren.

3D VISUALISATIES

Een 3D is een visualisatie van het definitieve 2D ontwerp. Er zijn diverse 3D visualisaties mogelijk: er kan een 3D gemaakt worden d.m.v. een handmatige schets of je kunt kiezen voor een mooi foto realistisch beeld. Met de 3D krijg je een levensechte voorstelling van je woning of bedrijfspand. Je hebt wat in handen om het interieur verder gestalte te laten krijgen, of waarmee je alvast een beter beeld krijgt van hoe iets eruit kan komen te zien.

ONTWERP MEUBELMAATWERK

Als de basis van het ontwerp is gelegd wordt het tijd voor de details. Welk type openhaard met interieurbouw heeft je voorkeur? Van welk materiaal wil je het krijgen en met wat voor meubelstijl wordt dit gecombineerd? Als we dit allemaal op een rijtje hebben, kunnen we een gedetailleerd ontwerp voor je maken, waar een interieurbouwer verder mee aan de slag kan.

VERLICHTING & ELEKTRAPLAN

Als je weet welke ruimte waarvoor gaat dienen is het tijd voor het verlichting- en elektraplan. Dit zijn tekeningen waar we in detail met symbooltjes aangegeven waar de aansluitpunten dienen te komen, indien nodig kan ook het elektraplan worden aangegeven.

2D plattegronden en 3D impressies
2D plattegronden en 3D impressies
error: Content is protected !!