Projectinrichting Zorg

uw interieurspecialist voor inrichting binnen de zorg sector

Mensen beter tot hun recht laten komen in een sfeervolle vertrouwde omgeving is ons specialisme. De optimale omgeving voor zorg- en welzijnsinstellingen is van essentieel belang voor degene die zorg nodig heeft en degene die zorg biedt. Door inzet van onze interieurspecialisten realiseren wij in samenwerking met u als opdrachtgever de gewenste doelstellingen.

Projectinrichting zorg: Complete inrichting voor zorginstellingen

Het inrichten van zorginstellingen heeft een andere aanpak nodig dan de standaard projectinrichting. In de zorg moet men met meer factoren rekening houden. Of het nu gaat om verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, huisartspraktijken of een kinderdagverblijf, elke instelling of praktijk heeft een eigen aanpak nodig. Het is dus zeer belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en goed naar de wensen en eisen te luisteren die bij uw inrichting, instelling of praktijk noodzakelijk zijn.

Onderhoud, veiligheid en functionaliteit zorgmeubilair

Bij zorgmeubilair is het gemak in onderhoud van het meubilair erg belangrijk. Vaak wordt gewerkt met bacteriedodende stoffen die goed reinigbaar zijn en urine en bloedbestendig zijn. Op deze manier gaat het meubilair langer mee dit draagt bij aan de duurzaamheid van het meubilair onder meer in wachtkamers. Wat een erg belangrijke rol speelt in de gezondheidszorg is veiligheid. Denk hierbij aan o.a. brand vertragende stoffen maar ook aan de stevigheid van meubilair. Bij de aanschaf van uw zorgmeubilair moet er ook gekeken worden naar de functie van het meubilair. Neem bijvoorbeeld het aanschaffen van een tafel. Deze moet in veel zorginstellingen rolstoel toegankelijk zijn. Hier wordt door Studio Intério in een ontwerp vooraf rekening mee gehouden.

Uitstraling van de inrichting

Wanneer iemand niet meer thuis kan wonen het zei tijdelijk het zei permanent dan is het wel zo prettig als de gebruiker cq bewoner zich thuis voelt.Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van zorgmeubilair maar ook voor de verdere inrichting van uw zorginstelling kunt u op ons advies rekenen. Denk hierbij aan vloerbedekking en raambekleding. Wij kunnen ook een totaal plan maken inclusief een  kleuradvies.

Medewerkers toonaangevend bij het inrichten

Medewerkers worden actief betrokken bij het inrichten van de nieuwe woonruimte voor mensen met bijvoorbeeld dementie. Zij moeten hier straks gaan werken, en weten vaak ook wat het goed is voor de toekomstige bewoners. De omgeving moet zo worden ingericht dat het aansluit bij de belevingswereld van haar gebruikers. Dit is dan ook het uitgangspunt bij het inrichten van de toekomstige woon- en werkruimtes.

Interieur zorg: alles mogelijk!

Of het nu gaat om een complete receptie of een verblijfkamer ons scala voor inrichting van zorg is zeer breed te noemen. Ook voor interieurbouw in de zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Van maatwerk meubel ontwerp tot 3D visualisaties van de plattegronden wij bieden u graag onze expertise aan om uw project te ondersteunen en hier een creatieve professionele input aan te geven.

Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden voor inrichting van uw zorgproject. Ook uw zorginstelling kan profiteren van een gespecialiseerde interieurarchitect. Contact opnemen? Bel of mail, we horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn!

error: Content is protected !!