Restaurant, club, café & hotel interieur ontwerp

Horeca inrichting vraagt om een aanpak waarbij gastvrijheid en het gebruiksgemak voorop staat. Studio Intério biedt u een passend interieur ontwerp en materiaal advies voor uw restaurant, club, café of hotel waarbij factoren als budget, duurzaamheid, akoestiek en ergonomie worden mee genomen in het ontwerp.

Uw inrichting is de eerste indruk die u maakt bij uw gast en daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Van belang is dat uw gast zich direct thuis voelt en het interieur past  bij de door u beoogde doelgroep.

Voor ons staan de wensen  van de opdrachtgever centraal. Daar is vakkundigheid en inlevingsvermogen voor nodig. Of het nu gaat om de inrichting van een specifieke ruimte of om een totaal ontwerp, Studio Intério adviseert u op maat en in elke gewenste stijl. Om uw personeel haar werk beter uit te kunnen laten voeren, dient een  goede routing, heldere indeling en het gebruik van de juiste materialen te worden  gecombineerd. Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Wij vertalen trends naar horeca concepten en zijn hierbij up- to-date en innovatief. Uw Ideeën  en wensen  worden aangevuld met specialistische kennis en creativiteit. Samen vormt dit een perfect maatwerk plan, of het nu gaat om een hotel, café of restaurant concept.

Vraag nu onze uitgebreide brochure aan per email klik hier voor aanvraag ervan.

Hoe gaan wij  te werk?

Studio Intério kenmerkt zich met de toegevoegde waarde dat we met veel spraakmakende en succesvolle interieurbouw bedrijven een langdurige samenwerking  onderhouden. Wij weten door onze branche ervaring waaraan een restaurant, café, club of hotel interieur dient te voldoen. Naast een goede en passende sfeer, moeten de materialen goed worden afgestemd op het intensieve gebruik en dient rekening gehouden te worden met de akoestiek.

Ons takenpakket omvat interieurontwerp, meubelontwerp, interieurbouw en begeleiding, lichtplan, vloeren, wanden, plafonds, verlichting, decoratie en apparatuur.

Try out voor een hotelkamer inrichting

Indien u kleinschalig van start wil is het ontwerp en inrichting van een proefkamer een optie. Als deze bevalt, pakken we uw andere hotelkamers aan. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een ‘interieur en exterieur analyse ’ te laten maken. In deze rapportage wordt de staat van uw horeca interieur en exterieur besproken en hierover een advies uitgebracht, met  als doel u als ondernemer middels een vrijblijvend  gesprek een objectief en professioneel inzicht te geven op de uitstraling van uw onderneming. Met een relatief klein budget kunt u uw bedrijf al een ingrijpende facelift geven die een wereld van verschil maakt voor uw gasten en uw omzet. Bij het restylen van uw hotelkamer houden wij rekening met veiligheidseisen, brandwering en energiebesparende maatregelen.

Wij maken gebruik van Europese fabrikanten en toeleveranciers, zodat u kunt rekenen op een korte levertijd, vlotte service en uitgebreide mogelijkheden tegen een  gunstige prijs.

Nodig ons uit voor een eerste kennismaking. Samen nemen wij graag de mogelijkheden door met u. Indien u dit wenst kunnen wij u begeleiden vanaf de uitvoering tot en met de oplevering.

error: Content is protected !!