Winkelinterieur ontwerp

Algemeen

Wilt u uw winkel inrichten maar u heeft geen idee waar u zou moeten beginnen? Neem dan snel contact op met ons. Onze ontwerp studio bestaat reeds sinds 2006 en sinds dat moment zijn wij actief met het ontwerp en inrichten van winkels. Wij beschikken over een gedegen vakkennis, ervaring en het juiste netwerk  om voor u alles te kunnen regelen voor een realistische en haalbare prijs. Wat u ook nodig heeft, alles kan van paspoppen tot presentatieruimte presenteren,  datgene wat u uit wilt besteden,  regelen we graag voor u! Ook zorgen wij er voor dat de routing in uw winkel zo efficiënt mogelijk en begrijpbaar is voor uw klanten.

Ten behoeve van het realiseren van uw ontwerp opdracht, staan uw wensen bij ons centraal.  Ons doel is ervoor zorg te dragen dat uw huisstijl, merk en waar u voor staat terug te laten komen in uw winkel concept,  deze factoren moeten kloppen tot in elk detail, zodat het voor de consument prettig  is om bij u te komen, te verblijven en te kopen.

Studio Interio is gespecialiseerd in de wat luxere winkel concepten gericht vanaf midden segment tot top segment met een diversiteit in verschillende branches. Uiteraard kunt u ook een bestaande winkel opnieuw of deels laten renoveren en inrichten.

Interieureisen voor uw winkel

De aspecten die u ten aanzien van uw winkel interieur stelt, gaan in drie richtingen:

  • Doelmatigheid / professionaliteit;
  • Sfeer;
  • Optimale artikelpresentatie.

Werkwijze

Aller eerst komt er natuurlijk een inventarisatiegesprek. Vaak spreken wij met u af op  de locatie zelf om de mogelijkheden van uw winkelpand te bekijken en uw plan van eisen met u door te nemen. In dit eerste gesprek komen alle aspecten aan bod wat voor u van belang is om tot een goed doordacht concept te komen. Het maakt niet uit of dit gaat over een volledig interieur of slechts een deel van uw interieur zoals een ontwerp voor een  toonbank. Het allerbelangrijkste vinden wij dat het ontwerp gelijk is en overeenkomt met de identiteit van uw organisatie. Hier zitten een aantal hele belangrijke aspecten bij, zoals uw doelgroep, het koopgedrag  en de uitstraling welke u wenst te bereiken. Daarnaast nemen we uw budget door en wat realistisch is om voor dat bedrag te kunnen realiseren.

Ontwerp

Om tot een zo goed mogelijk ontwerp te komen combineren wij onze vakkennis, creativiteit, design en ervaring met uw wensen en mogelijkheden. Zo komt u tot een doordachte en sfeervolle winkelbeleving bij uw klant. Deze zorgt er ook nog eens voor dat de productpresentatie en de merkbeleving optimaal is voor uw zaak.

Nadat alles besproken is maakt Studio Interio een duidelijke offerte voor u waarin alle onderdelen worden vermeld en de begroting die hiermee gepaard gaat.

Werkvoorbereiding

Nadat de opdracht verstrekt is aan de interieurbouwer bewaken wij  de planning en deadline t.a.v. de opleverdatum en het gewenste afwerk niveau. De materialen en productie van het maatwerk worden pas besteld en uitgevoerd nadat de tekeningen zijn goed gekeurd door u. Wij  werken samen met diverse gespecialiseerde interieurbouwers zodat wij ervoor zorg kunnen dragen dat de montage tijd en fabricage tijd zo efficiënt mogelijk verloopt.

error: Content is protected !!