Zakelijk interieurontwerp voor bedrijven

Studio Intério is uw allround interieur architecten bureau voor uw zakelijke project. Of u nu een kantoorontwerp of winkelontwerp wenst bent u bij ons verzekerd van de juiste ervaring en know-how. Ook voor de horeca zoals restaurant, hotel, winkel, kantoor of zorginstelling bent u voor interieur ontwerp of bouw begeleiding bij de juiste partner. Wij bieden u graag professionele ondersteuning met spraakmakende interieurprojecten.

Hierbij worden alle denkbare interieurelementen geïntegreerd met focus op uw totale wensenpakket en de mogelijkheden van uw pand. Samenwerking wordt hierbij steeds belangrijker. Studio Intério stelt de opdrachtgever centraal en bundelt haar krachten door middel van een intensieve samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in alle mogelijke interieur disciplines, om u op deze wijze de gehele zorg en coördinatie uit handen te nemen en u kostbare tijd te doen besparen. Wij bieden u onze expertise en hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs van ontwerp tot en met realisatie.

Wij hebben een uitgebreide portfolio met ondermeer winkel ontwerp /showroom, kantoorpanden, praktijkschool middelbaar onderwijs en binnen de horeca.

Om onze project mogelijkheden even op een rijtje te zetten zijn hier diverse uitgebreide brochures  welke u  per email kunt aanvragen. Mocht u hierin interesse hebben, vul dan hier uw email adres in en wij mailen u de uitgebreide brochure voor kantoor, winkel, horeca of zorg.


Uw gegevens:

error: Content is protected !!